Premium Vila: Prostranost I Elegancija Sa Pogledom

, Jajinci, Voždovac, Beograd, Srbija

1.500.000€

3 000 €/m²

Tip

Kuća

Površina

500 m²

Struktura

9.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9.0
Cena
1.500.000€
Površina
500 m² (3 000 €/m²)
Sprat
Ukup. spratova
3
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
22.04.2024
ID
1022900

Opis

Ova impozantna luksuzna vila izgrađena je sa strašću i predstavlja vrhunski spoj modernog dizajna i funkcionalnosti. Južno orijentisana, osvetljena i prozračna, ova vila nudi životni prostor kakav ste oduvek sanjali.

Svaki detalj pažljivo je biran i izrađen kako bi se postigao unikatan luksuzni ambijent. Unikatni nameštaj ručno je izrađen po meri, a posebne tehnike na zidovima i ekskluzivna rasveta dodaju dodatnu notu elegancije.
U ovoj vili ćete pronaći sve što vam je potrebno za opuštanje i zabavu. Uživajte u večerama pored kamina, opustite se u spa đakuziju za četiri osobe, ostanite u formi u teretani, ili se prepustite uživanju u spoljnjem đakuziju.

Sigurnost je na najvišem nivou, sa najsavremenijim sistemima video nadzora, alarma sa senzorima za pokret i lom stakla, i interfonom sa kamerom. Čak i kapiju možete otvoriti putem telefonske aplikacije ili na daljinski.
Dvorište ove vile je pretvoreno u pravu oazu za opuštanje. Tu se nalazi letnjikovac od kovanog gvožđa, zidani roštilj, ljuljaška, i mnogo više. Vrt je pažljivo uređen sa raznovrsnim cvećem, drvećem i ukrasnim zelenilom.

Vila je uknjižena na 328 m2 i nalazi se na placu od 4.55 ari. Prodaje se kompletno opremljena, spremna da postane vaša lična oaza proširena na čitavih 500 m2.

Struktura vile:

- Prizemlje: veliki magacinski prostor i odvojena kotlarnica.
- Visoko prizemlje: antre, dnevna soba povezana sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, radna soba, k

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine