American Dream Zemun

, Zemun-centar, Zemun, Beograd, Srbija

2.200€ /mesečno

20 €/m²

Tip

Kuća

Površina

110 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4.0
Cena
2.200€ /mesečno
Površina
110 m² (20 €/m²)
Sprat
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Garaža
Da
Nameštenost
Polunamešten
Ažuriran
10.04.2024
ID
1083221

Opis

Impresivna kuća u stilu “American dream”, ukupne površine 140m2, dočekuje vas svojim raskošnim enterijerom. Ovaj očaravajući dom predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i stila, sa više od 7 prostranih soba koje nude raznolike mogućnosti. U srcu kuće ističe se prefinjena kuhinja opremljena svim potrebnim elementima, dok prostrani dnevni boravak pruža obilje prostora za opuštanje i okupljanje.

Tri elegantno uređene spavaće sobe obećavaju udobnost i privatnost, čineći ovu kuću idealnim domom za porodicu. Osvetljenje je pažljivo planirano, stvarajući toplu atmosferu u svim prostorijama. Kuća se ističe pedantnim uređenjem, pružajući osećaj luksuza i pažljivo odabranog dizajna.

U sklopu doma nalazi se privatna garaža, pružajući praktičnost i sigurnost. Ova nekretnina je pogodna za ljubitelje kućnih ljubimaca, dodajući dodatnu toplinu i radost u vaš novi dom. Napomena da se kuća izdaje bez nameštaja omogućava vam da personalizujete prostor prema vlastitim preferencijama.

Agencijska provizija iznosi 50%, a minimalni period zakupa je godinu dana. Otvorite vrata ovog impozantnog doma i doživite život iz snova!

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine