Kuca Sremski Karlovci

Pivara , Pivara, Sremski Karlovci, Sremski Karlovci, Srbija

137.920€

1 242 €/m²

Tip

Kuća

Površina

111 m²

Struktura

4.5

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4.5
Cena
137.920€
Površina
111 m² (1 242 €/m²)
Površina placa
10
Grejanje
Gas
Terasa
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
08.05.2024
ID
1181070

Opis

Na raspolaganju imamo dve kuće na jednom placu, obe uknjižene, sa prelepim rasporedom na parceli od 993m2 i impresivnim frontom od 20m. Ove nekretnine se nalaze na izuzetnoj lokaciji, na samom ulazu u Sremske Karlovce, u mirnoj ulici.

Prva kuća, starija prizemna građevina od 111m2, smeštena je odmah uz ulicu. Ona se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, špajza i kupatila. Potrebna su određena ulaganja poput renoviranja kupatila, zamene drvene stolarije PVC-om (ako je poželjno), kao i postavljanja podova u kuhinji i trpezariji.

U dvorištu se nalazi druga kuća, spratna, površine 84m2, koja se nalazi u boljem stanju od prve. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i špajzom, dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na terasu, i kupatilo. Ova kuća zahteva manje intervencije poput krečenja, dok je sve ostalo u odličnom stanju.

Dvorište nudi parking prostor ispred kuće, kao i kolski ulaz i prilaz. Iza kuće se nalazi drugi deo neiskorišćenog placa - bašta, koja pruža prelep pogled. Okruženje je mirno i naseljeno, a sve neophodne priključke - vodu, struju, kanalizaciju, gas i kablovsku - već imate na raspolaganju.

Prizemna kuća ima posebnu prostoriju - kotlarnicu, samo za tu kuću, dok se grejanje u spratnoj kući može obavljati na gas ili drva, prema želji.

Za sve dodatne informacije i razgledanje, slobodno kontaktirajte našeg agenta za nekretnine.

Agencijska sifra 528306

Kontakt info

King Nekretnine
Reg. posrednika br.
711
Kontakt osoba
King nekretnine
Mobilni telefon
021-221-5... Prikaži broj
Adresa
Kralja Aleksandra 4
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine