Na prodaju plac sa dve sređene kuće u Banatskom Novom Selu

Save Kovačevića 64 , Banatsko Novo Selo, Pančevo, Pančevo, Srbija

84.000€

446 €/m²

Tip

Kuća

Površina

188 m²

Struktura

5+

Grejanje

Kombinovano

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cena
84.000€
Površina
188 m² (446 €/m²)
Površina placa
8
Sprat
Prizemlje
Grejanje
Kombinovano
Terasa
Da
Lift
Ne
Garaža
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
09.09.2023
ID
1024801

Opis

Ovaj plac predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje prirode i mirnog života na selu koje je na 15 minuta vožnje od Pančeva i 40 minuta vožnje od Beograda. Pored prostranog dvorišta ispunjenog cvećem i predivne bašte, ovaj plac nudi i dve sređene kuće, idealne za veću porodicu ili manju porodicu sa zasebnom gostinjskom kućom.

Glavne karakteristike ovog imanja su:

1. Dve sređene kuće:

- Prva kuća: Neto površine 142m2, sastoji se od hodnika iz kog se ulazi u dve spavaće sobe osunčane u toku celog dana, kupatila, dnevnog boravka i zasebne kuhinje u koje treba da se ugrade kupljena podna i zidna keramika. Spoljne stepenice vode do potkrovlja koje možete urediti po svojim željama sa dve prostrane terase . Vlasnici su ostavili materijal u vidu drvenih greda i limenih vetar-lajsni za zamenu rogova sa prednje i zadnje strane kuće, kao i osb ploče kako bi se popločala cela krovna konstrukcija. Takođe, u cenu ulazi i materijal u vidu kotla, bakarnih cevi i radijatora za celu kuću.

- Druga kuća: Neto površine 46m2 ima terasu, zatvoreni trem sa ostavom i cipelarnikom, zatim dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijskim stolom, kupatilom i spavaćom sobom. Grejanje je na čvrsto gorivo.

2.  Sređeno dvorište i bašta:

Plac je ograđen i uređen pružajući vam privatnost, udobnost i prostor za opuštanje na otvorenom. Uz zelenilo i cveće ova oaza mira će vam pružiti trenutke uživanja u prirodi. U zadnjem delu placa nalaze se pomoćni objekti sa garažom.

Kontakt info

Kontakt osoba
Simo Radulovic
Telefon 1
063749... Prikaži broj
Telefon 2
063749... Prikaži broj
Adresa
Save Kovačevića 64
Banatsko Novo Selo
Pančevo , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine