Fruška Gora, LUX, novogradnja

, Čortanovci, Okolina, Inđija, Srbija

268.000€

1 624 €/m²

Tip

Kuća

Površina

165 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4.0
Cena
268.000€
Površina
165 m² (1 624 €/m²)
Površina placa
15
Sprat
Grejanje
Centralno
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
30.04.2024
ID
1121540

Opis

Ponosno predstavljam0 rezidenciju u naselju Banstol..

Ova raskošna nekretnina se ističe svojom elegancijom i besprekornim dizajnom. Sa površinom od 165m2 na impozantnom placu od 15 ari, ovo je dom koji pruža savršenu kombinaciju luksuza i udobnosti.

Uz pristup sa dve strane direktno sa asfaltnog puta, ova nekretnina nudi izuzetnu privatnost i pristupačnost. Izgrađena po najvišim standardima, koristeći vrhunske materijale trenutno dostupne na tržištu, ova kuća predstavlja vrhunski primer modernog stila i kvaliteta.

Agencija koja predstavlja ovu nekretninu takođe nudi usluge dizajna enterijera koje su uključene u cenu, osiguravajući da Vaš novi dom bude savršeno prilagođen Vašem ukusu i stilu života. Dodatno, na placu je zasađeno 130 sadnica Čempersa, što će za manje od godinu dana stvoriti prirodni zeleni zid, doprinoseći atmosferi mira i harmonije.

Kuća već ima sve potrebne instalacije za udoban život, uključujući struju, vodu, aluminijumsku stolariju i izmalterisane zidove. Sa tri prostrane sobe, modernim kupatilom, dnevnim boravkom povezanim sa trpezarijom, kuhinjom, dvorištem, ovo je dom koji pruža sve što Vam je potrebno za savremen način života.

Cena koja je navedena odnosi se na osnovnu kuću, ali uz dogovor, postoji mogućnost da se prilagodi Vašim željama i potrebama dodavanjem bazena, letnjikovca ili terena. Udaljenost od Novog Sada iznosi samo 18km, dok je Beograd udaljen 72km, čineći ovu nekretninu idealnim mest

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine