80m2 – Budva – Centar – Crna Gora

, BUDVA (Centar), Budva, Crna Gora

240.000€

3 000 €/m²

Tip

Stan

Površina

80 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
240.000€
Površina
80 m² (3 000 €/m²)
Sprat
2
Grejanje
Etažno
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
1157577

Opis

Otkrijte svoj komad raja u srcu Budve s ovim prelepim stanom na prodaju, smeštenim na izuzetnoj lokaciji duž glavnog bulevara, u neposrednoj blizini benzinske stanice i dovoljno blizu da uživate u mirisu mora i zvucima talasa. Na drugom spratu zgrade, ovaj stan od 80m2 nije samo vaša buduća oaza mira, već i savršeno mesto za život pun svetlosti i sa predivnim pogledom na Jadransko more.

Stan se sastoji od dve udobne spavaće sobe, dizajnirane tako da pruže mir i privatnost. Prostrana dnevna soba je pravo srce doma, obasjana prirodnom svetlošću, s velikim prozorima koji okviruju očaravajuće poglede na plavetnilo mora, pozivajući vas da se opustite i uživate u svakom trenutku. Kuhinja je funkcionalno opremljena, nudeći dovoljno prostora za pripremu omiljenih obroka, dok kupatilo zadovoljava sve potrebe modernog stanovanja.

Ova lokacija nudi savršenu ravnotežu između gradskog života i blizine prirodnih lepota, sa lakoćom pristupa plažama, restoranima, kafićima, i svim ostalim sadržajima koji čine život na moru zaista posebnim. Bilo da tražite dom za odmor ili mesto za život tokom cele godine, ovaj stan nudi sve što vam je potrebno za udoban i ispunjen život.

Ne propustite priliku da postanete deo vibrantne zajednice Budve, uživajući u sveprisutnoj lepoti i komforu koji ovaj stan pruža. Za više informacija ili da zakažete posetu, budite slobodni da nas kontaktirate. Ovaj stan je više od mesta za život – to je vaš budući dom iz snova.

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine