VOZDOVAC VOZDOVAC 41m2 , 2fb , 150000e

Kostolacka , Vozdovac, Vozdovac, Beograd, Srbija

150.000€

3 658 €/m²

Tip

Stan

Površina

41 m²

Struktura

2

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
150.000€
Površina
41 m² (3 658 €/m²)
Sprat
Visoko prizemlje
Grejanje
Centralno
Lift
Ne
Garaža
Ne
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
1022813

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! KOMPLETNO NAMESTEN! Vozdovac, Kostolacka, 2.0, 41 m2 sa 2 f.b, VPR od III sprata, cg, bez lifta, interfon, video nadzor, topla voda, ktv, internet, klima, odmah useljiv, renoviran, uknjizen na 37 m2, novogradnja iz 2010. godine.

Na izuzetnoj lokaciji, neposredno do ulice Vojvode Stepe, nalazi se luksuzan stan u Kostolackoj ulici. Smesten je u samom srcu Vozdovca, okruzen fakultetima, srednjim i osnovnim skolama, vrticima i u neposrednoj blizini poste, banke i marketa.

Stan se nalazi se na visokom prizemlju (visina prvog sprata) u lepoj i odrzavanoj zgradi. Dvostrano je orijentisan - na dvoriste i bocno).

Uknjizen je na 37 m2, a mereno ima 41 m2.

Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, velike spavace sobe, kupatila i dva francuska balkona.

Kompletno je renoviran pre par godina.

Prodaje se kompletno namesten i opremljen.

Ulazna blind vrata su italijanske proizvodnje sa veoma visokim stepenom zastite. U hodniku je ugradni cipelarnik velikih dimenzija, ceo u ogledalima. Kuhinja je nova, radjena po meri od najkvalitetnijih plocastih materijala, sa Whirlpool grejnom plocom, WhirLpool ugradnom rernom sa pirolizom, WhirLpool aspiratorom i Liebherr friziderom vecih dimenzija. Sve od tehnike je novo i u garanciji.

Dnevni boravak poseduje unikatnu italijansku dizajnersku garniture marke Mosso, koja se sastoji od troseda, dvoseda, fotelje i taburea. Tv je marke LG 4K. Ozvucenje marke

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine