Rakovica, Miljakovac II - Nikole Marakovića 54m2

Nikole Marakovića , Miljakovac 2 , Rakovica, Beograd, Srbija

105.500€

1 953 €/m²

Tip

Stan

Površina

54 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
105.500€
Površina
54 m² (1 953 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
23.04.2024
ID
1155135

Opis

1.5, 54m2(terasa 6m2), 1/5, CG, lift, internet, ktv, klima, interfon, podrum.

Ulica Nikole Marakovića pripada naselju Miljakovac II koje pripada gradskoj opštini Rakovica. Izdvojenost od gradske vreve, obilje zelenih površina, kompletna urbana infrastuktura, neposredna blizina škole i vrtića, kao i odlična povezanost sa gradom linijama gradskog prevoza, ovaj grada čini odličnim mestom za stanovanje.

U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan na prvom spratu petospratne održavane i uredne stambene zgrade, građene 1975. godine, sa liftom i centralnim grejanjem. Zgrada je okružena zelenilom i prostranim parkingom bez naplate, a u blizini se nalaze obdanište, osnovna škola, prodavnice kao i poznata Miljakovačka šuma. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, maksimalno iskorišćene kvadrature. Funkcionalnog rasporeda jer se iz centralno pozicioniranog predsoblja ulazi u sve prostorije. Iz dnevnog boravka se izlazi na zastakljenu terasu sa divnim pogledom ka pomenutoj Miljakovačkoj šumi. U odličnom je stanju i bez većih ulaganja. Promenjene su sve instalacije, stavljena nova PVC stolarija, ugradna kuhinja i plakari po meri ostaju u stanu. Takođe ima i pripadajući podrum.

Zbog svog položaja i karakteristika ovo je prava prilika za kupce koji traže kvalitetan stan, u kraju van gradske vreve a u blizini svih sadržaja.

Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, zastakljena t

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine