PRODAJA, DVOSOBAN STAN, GRADSKA BOLNICA

Svetog Nikole , Gradska Bolnica, Zvezdara, Beograd, Srbija

115.000€

2 613 €/m²

Tip

Stan

Površina

44 m²

Struktura

2

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
115.000€
Površina
44 m² (2 613 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Ne
Uknjižen
Ne
Ažuriran
18.05.2024
ID
1183500

Opis

Dvosoban stan u kvalitetnoj novogradnji koji se nalazi u neposrednoj blizini Gradske bolnice i ulice Dimitrija Tucovica, na samo par minuta hoda od Zvezdarske sume. Nalazi se u izuzetno mirnom okruzenju, sto je dodatna prednost jer se stan nalazi u prizemlju.

Stan je dvostrano orijentisan, pruzajuci mogucnost za dodatne adaptacije po zelji buduceg vlasnika. Prostrani dnevni boravak sa trpezarijom izlazi na predivnu terasu, dok je kuhinja odvojena.
Unutrasnjost stana odlikuje kvalitetan parket, vrhunska stolarija i sigurnosna vrata, pruzajuci udobnost i sigurnost. Stan je malo koriscen i ne zahteva dodatna ulaganja. Po zelji kupca, moguce je zadrzati namjestaj bez dodatnih troskova.

Pozicija stana omogucava da se u prostoru ispred terase, kao i oko celog stana
napravi manje dvoriste, zelena povrsina, kojoj samo ovaj stan ima pristup. Zgrada je opremljena video i alarmnim sistemom i protivpozarnim sistemom, uredno je odrzavana.

Osim sto je idealan za zivot, ovaj stan je takodje pogodan i kao investicija, kao i za poslovni prostor, npr. za mirne delatnosti poput ordinacija ili kancelarija.

Buduci da je zgrada u procesu uknjizbe, moguca je kupovina iskljucivo za gotovinu.







Antre, dnevna soba sa trpezarijom, jedna spavaca soba, kuhinja, kupatilo, terasa. U procesu uknjizenja Sanja Matic 063/867-... Prikaži broj , 011/409-... Prikaži broj ,Reg.br109,AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% PR/5 Svetog Nikole -imamo slicne NEKRETNINE BEOGRAD

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Sanja Matic
Mobilni telefon
063/867-... Prikaži broj , 011/409-... Prikaži broj ,Reg.br109,AGENCIJSKA PR
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine