ZEMUN DONJI GRAD 52m2 , 175000e

Zmaj Jovina , Donji Grad, Zemun, Beograd, Srbija

175.000€

3 365 €/m²

Tip

Stan

Površina

52 m²

Struktura

2

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
175.000€
Površina
52 m² (3 365 €/m²)
Sprat
1
Grejanje
Električno
Lift
Ne
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
29.03.2024
ID
979554

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Zemun, Donji grad, Kej oslobodjenja, Zmaj Jovina, 2.0, 52 m2, bez terase, I od I sprata (iznad je veliki tavanski prostor), ta, bez lifta, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 52 m2, salonac, mogucnost koriscenja garaze u dvoristu zgrade, starogradnja.

Odlican dvosoban salonski stan na prestiznoj lokaciji, u strogom centru Zemuna, u neposrednoj blizini keja. Zgrada se nalazi u okviru prostorno-ambijentalne celine Staro jezgro Zemuna, pod zastitom drzave.

Stan je svetao, dvostrano orijentisan - prema dvoristu (istok) i prema ulici (zapad). Kompletno je renoviran i nisu potrebna nikakva ulaganja. Visina plafona je 4 m, s tim sto je prilikom renoviranja plafon blago spusten. Grejanje je na nove TA peci.

Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i dve sobe. Jedna soba je manja, a druga veoma prostrana, sa pogledom na ulicu, kej i Dunav. Iznad stana je veliki tavanski prostor.

Postoji mogucnost koriscenja garaze od 14 m2 u dvoristu zgrade.

U neposrednoj blizini su setaliste, Dunav, pijaca, skole, vrtici, pozoriste, marketi, banke, opstina, restorani, linije gradskog prevoza.

Stan je odlican za zivot, ali i kao investicija.

Uknjizen je 1/1, bez tereta i zabelezbi.

Cena 175 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
063/39... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine