Novi Beograd, Paviljoni - Radoja Dakića 58m2

Radoja Dakića , Blok 7 - Paviljoni, Novi Beograd, Beograd, Srbija

122.000€

2 103 €/m²

Tip

Stan

Površina

58 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
122.000€
Površina
58 m² (2 103 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
6
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
1083192

Opis

2.0, 58m2(dve terase), 5/6, interfon, internet, ktv, klima, podrum

Novobeogradski blok 7, poznat pod imenom Paviljoni, nalazi se u neposrednoj blizini više tržnih centara, starog Merkatora i Fontane, Dunavskog keja, Doma zdravlja, osnovnih i srednjih škola. Kako je u blizini početna stanica gradskog prevoza na liniji 16, odlično je povezan sa gradom.

U prilici smo da Vam ponudimo dobro struktuiran dvosoban stan na petom spratu uredno održavane šestospratne zgrade bez lifta, koja se nalazi preko puta Instututa za majku i dete. Zgrada je izgrađena 1960-ih godina ali je zbog kvalitetnih materijala i zalaganjem stanara zgrada i njeni zajednički prostori u dobro održanom stanju. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, prolazne prostorije u stanu ne postoje jer se u sve sobe ulazi direktno iz centralno pozicioniranog predsoblja. Kompletna spoljna stolarija je promenjena i stavljena je PVC. Dve terase dodatno povećavaju osećaj konfora. Obzirom da je potuno sređen pre par godina nisu neophodana veća ulaganja. Grejanje je na struju čime se omogućava racionalizacija troškova a praktična ostava je idalna za smeštaj viška stvari. Poseduje sopstveni ozidani podrumski prostor pod ključem.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan u mirnom okruženju za život ili izdavanje.

Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, ostava, dve terase.

Uknjižen

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine