ODLICAN TROSOBAN STAN U ZGRADI BW ECHO - BEOGRAD NA VODI

Belgrade Waterfront - Bw Echo, Beograd Na Vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

311.888€

3 626 €/m²

Tip

Stan

Površina

86 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
311.888€
Površina
86 m² (3 626 €/m²)
Sprat
2
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
10.04.2024
ID
797449

Opis

Predstavljamo BW Echo - modernu osmospratnicu u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu. Pozicionirana u cetvrtom redu od reke Save, u zoni nize gradnje, ova zgrada raspolaze sa 103 stambene jedinice - od studija do stanova sa cetiri spavace sobe. U ponudi je izvanredna, dvostrano orijentisana trosobna nekretnina na trecoj etazi, povrsine 86m2, pozicionirana prema Savskom parku i kompleksu.
U okviru zgrade, stanarima ce na raspolaganju biti lobi sa recepcijom, maloprodajni objekti u prizemlju, uredjeno dvoriste sa igralistem za decu, podzemna garaza na dva nivoa i fizicko-tehnicko obezbedjenje 24/7. Izvanredna pozicija i okruzenje koje nudi bezbroj mogucnosti - Savski park, Galerija, maloprodajni i ugostiteljski objekti, neposredna blizina vrtica i skole, kao i mnostvo sadrzaja za relaksaciju i opustanje, BW Echo cini savrsenim izborom za individue razlicitih senzibiliteta i zivotnih stilova. Useljenje je planirano polovinom 2025. godine. Doplata za garazno mesto.

U zgradi BW Echo, raspolozivi su i ostali stanovi razlicitih struktura, kvadratura i orijentacije.


Ulazni prostor, dnevni boravak sa trpezarijom, master spavaca soba sa kupatilom, spavaca soba, kuhinja, kupatilo, tehnicka prostorija/vesernica, garderoberi, hodnik, terasa. Gradjevinska dozvola Djordje Milutinovic 2/8 Belgrade Waterfront - BW Echo -imamo slicne NEKRETNINE BEOGRAD

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Telefon 1
063/867-... Prikaži broj
Telefon 2
011/409-... Prikaži broj
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine