CETVOROSOBAN STAN - BW QUEENS PARK RESIDENCES

Belgrade Waterfront - Bw Queens Park Residences, Beograd Na Vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

738.888€

4 320 €/m²

Tip

Stan

Površina

171 m²

Struktura

4

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cena
738.888€
Površina
171 m² (4 320 €/m²)
Sprat
8
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
13.04.2024
ID
797458

Opis

Predstavljamo BW Queen's Park Residences - novu zgradu u okviru projekta Beograd na vodi. Ovaj stambeno-poslovni objekat nalazi se u trecem redu od reke Save, u neposredoj blizini Savskog parka I predstavlja idealan balans izmedju urbane gradske sredine I prirodnog okruzenja. Zgradu karakterisu jedinstvena fasadna resenja u art deco stilu, prefinjen odabir materijala I boja i velike svetlosne povrsine. Ova moderna osmospratnica raspolaze sa 108 stambenih jedinica razlicitih kvadratura - od studija do stanova sa tri spavace sobe projektovanih tako da zadovolje sve kriterijume ekskluziviteta i udobnosti. U ponudi je luksuzan, trostrano orijentisan cetvorosoban stan na na poslednjoj etazi, povrsine 171m2, pozicioniran prema gradu i reci.
Buducim stanarima na raspolaganju ce biti lobi sa recepcijom, unutrasnje dvoriste, maloprodajni objekti, podzemna garaza na dva nivoa i fizicko-tehnicko obezbedjenje 24/7. U neposrednoj blizini nalazi se mnostvo sadrzaja za zivotne stilove svih generacija, kao sto su brojni parkovi, ugostiteljski objekti, obrazovne i kulturne institucije i Sava Promenada. Doplata za garazno mesto.

Kvadrature ostalih raspolozivih stanova u zgradi BW Queen's Residences, krecu se od 33-171m2.


Ulazni prostor, dnevni boravak sa trpezarijom, master spavaca soba sa kupatilom, dve spavace sobe, kuhinja, kupatilo, toalet, tehnicka prostorija/vesernica, walk in garderober, garderoberi, hodnik, ostava, dve terase. Gradjevinska dozvola Djordje Milutinovic 8/8

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Telefon 1
063/867-... Prikaži broj
Telefon 2
011/409-... Prikaži broj
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine