PRODAJEMO NOVU PREMIUM POSLOVNU ZGRADU U CENTRU GRADA

Jug Bogdanova , Centar, Stari Grad, Beograd, Srbija

7.500.000€

3 078 €/m²

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

2436 m²

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Cena
7.500.000€
Površina
2436 m² (3 078 €/m²)
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
27.04.2024
ID
996272

Opis

Izuzetna poslovna zgrada na odlicnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Terazija, Zelenog venca, Knez Mihailove ulice, Trga republike, Beograda na vodi i svih drugih vaznih sadrzaja u najuzem centru grada.

Ovaj eminentni objekat je gradjen po najvisim standardima savremenih poslovnih zgrada, tako da ispunjava sve zahteve modernih kompanija i pruza maksimalan komfor i tehnicke predispozicije za uspesno poslovanje. Spratnost objekta je objekta je 3Po+P+6+Ps(ukupne bruto povrsine po gradjevinskoj dozvoli 2436m2),
s tim da se na tri podzemna nivoa nalazi 18 garaznih mesta, a nadzemni nivoi(ukupne neto povrsine cca 1650m2)se prilagodjavaju zeljama i potrebama buduceg kupca.
Svaka nadzemna etaza je formirana u open space ambijentu sa pripadajuca dva mokra cvora i terasama koje su pozicionirane na prvom, cetvrtom i povucenom spratu. Na prizemnoj etazi nalazi se galerija od cca 70m2 koja daje posebnu notu enterijeru.

Objekat je futuristickog izgleda, kompletna fasada je u staklu, stepeniste i prizemlje su oblozeni mermerom. Zgrada poseduje dva lifta, grejanje i hladjenje je omoguceno preko Toshiba pumpi uz najvisi stepen energetskog pasosa. Finalizacija
unutrasnjeg prostora, po sistemu kljuc u ruke je moguca uz dogovor.

Poseban kuriozitet i prednost poslovnom objektu daje jedinstven panoramski pogled koji se pruza sa gornjih spratova zgrade.

Retko u ponudi. Preporuka.

An exceptional business building in an excellent location, in close proximity to Terazije, Zeleni Venac

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Mobilni telefon
063/867-... Prikaži broj , 011/409-3... Prikaži broj Reg.br 109
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine