Kuća!

, Centar, Sombor, Srbija

162.000€

385 €/m²

Tip

Kuća

Površina

420 m²

Struktura

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
Cena
162.000€
Površina
420 m² (385 €/m²)
Površina placa
3.6
Sprat
Ažuriran
20.04.2024
ID
804319

Opis

KUĆA! izgrađena od pune opeke sa omalterisanim spoljnim zidovima debljine d=38cm, naknadno obložena termoizolacijom i završno obrađena plemenitim malterom. Ispod cemetnog estriha u podovima prizemlja, sprata i tavana ugrađena je termo-zvučna tvrda podna izolacija debljine d=3cm i sa folijom. Izlaz na tavan je rešen zatvorenim betonskim stepeništem, a sam tavan je moguće pretvoriti i u mansardni prostor. Krovna konstrukcija je od čamove građe, a krovni pokrivač je falcovani crep braon boje – engobirani.
- Sva spoljna ulazna i garažna vrata su od tvrdog drveta-hrastovine, a prozori su sa dvostrukim termo izo staklima i roletnama.
- Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su jedan prostor ukupne površine od 46,14m2, sa podom od hrastovog parketa i pored radijatorskog centralnog grejanja ima i kaljevu peć, a plafon je obložen lamperijom.
- Lokacija kuće je u mirnoj ulici sa kompletnim komunalnim priključcima i gasom, udaljenoj od glavne ulice - centra grada (pešačke zone), parka, škole, pijace, doma zdravlja, gradske uprave i ostalih nadležnosti i službi, na 5 minuta pešice.
- Kuću je za sebe i svoju porodicu gradio diplomirani građevinski inženjer što po sebi podrazumeva da je primenio sav potreban kvalitetni građevinski materijal u realizaciji objekta do potpune završenosti kako unutrašnjeg prostora tako isto i fasade.
Sastoji se iz:
-suterena sa 8 prostorija različite namene sa unutrašnjim stepeništem između

Kontakt info

Sanema Nekretnine
Reg. posrednika br.
909
Kontakt osoba
Maja Selak
Telefon 1
066/812-8... Prikaži broj
Telefon 2
069112... Prikaži broj
Adresa
Staparski put 34
Sombor , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine