Odlična ponuda. Apartmanska kuća sa dva lokala, Mataruška banja

Nemanjina , Kraljevo, Kraljevo, Kraljevo, Srbija

90.000€

409 €/m²

Tip

Kuća

Površina

220 m²

Detalji

Tip
Kuća
Cena
90.000€
Površina
220 m² (409 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ažuriran
21.04.2024
ID
784971

Opis

Na prodaju kuća odlične starije gradnje na 1.5 ari placa na top lokaciji u centru Mataruške banje. Zbog same pozicije objekta, odlična je prilika kao višenamenska investicija za stambeni prostor, restoran, kafić ili hostel.
Po strukturi je prizemlje sa spratom, površine 180m2, podeljena u dve stambene jedinice. Na placu je još jedan objekat sa 2 lokala, površine oko 60m2, kompletno renoviran. Svaki lokal ima svoj mokri čvor i po jednu prostoriju. Zbog svoje pozicije odlična su investicija za obavljanje raznih delatnosti. Iznad poslovnog prostora su apartmani za izdavanje sa svojim posebnim ulazom. U prizemlju kuće je trosoban stan, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila. Do sprata vode spoljašne stepenice, gde je isti raspored prostorija kao u prizemlju.
Kuća je starije kvalitetne gradnje. Uz dodatna ulaganja postoji mogućnost preuređenja u veoma lep, funkcionalan porodični ili poslovni objekat. Legalizovan, vlasništvo 1/1. Postoji mogućnost nezavisne prodaje oba objekta zasebno. Cena se u tom slučaju menja.
Ovo je samo deo naše ponude, ovu kao i druge nekretnine sa većim brojem fotografija možete pogledati na našem sajtu.

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine