VOZDOVAC AUTOKOMANDA 28m2 , T , 95000e

Milovana Saranovica , Autokomanda, Vozdovac, Beograd, Srbija

95.000€

3 392 €/m²

Tip

Stan

Površina

28 m²

Struktura

1

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1
Cena
95.000€
Površina
28 m² (3 392 €/m²)
Sprat
Visoko prizemlje
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Ne
Uknjižen
Da
Ažuriran
27.04.2024
ID
1114873

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Vozdovac, Milovana Saranovica, 1.0, 28 m2 sa terasom, VPR od III sprata, eg, lift, interfon, video nadzor, ktv, brzo useljiv, uknjizen na 28 m2, podrum, mogucnost kupovine parking mesta u dvoristu zgrade, novogradnja.

Mirna ulica u neposrednoj blizini Vojvode Stepe i Kumodraske ulice, sa odlicnim saobracajnim vezama sa svim delovima grada. Trospratnica sa izuzetno izvedenim zavrsnim radovima, pocev od odlicno izolovane demit fasade, prvoklasne stolarije, keramike, sanitarija i hrastovog parketa. Prostrani ulaz i lepo odrzavana zgrada sa video nadzorom.

Ovaj jednosobni stan nalazi se na visokom prizemlju i dvostrano je orijentisan. Veoma svetao, sa izlazom na terasu koja se nastavlja na predivno privatno dvoriste povrsine 50 m2, koje koristi samo ovaj stan.

Visina plafona od 2.75 m dodatno pojacava osecaj prostranosti. Etazno grejanje na struju sa vrhunskim Vaillan kotlom garantuje ekonomicnost i niske rezijske troskove.

Stan je uknjizen na 28 m2, sa dobrim rasporedom. Cine ga komforno predsoblje, velika soba sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, kupatilo i terasa.

Dodatni prostor za skladistenje u ostavi u suterenskom prostoru. U stanu, koji se prodaje namesten, trentno zivi podstanar, uz zainteresovanost da nastavi zakup sa novim vlasnikom.

Zahvaljujuci izuzetnoj lokaciji, blizini vise fakulteta, poslovnih, trgovinskih, sporstskih i drugih atrakcija, ova nekretnina moze postati vrlo isplativa investicija ili atraktivno mesto

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine