Potpuno opremljene kancelarije za Vas i Vaš tim sa svim troskovima

, Kalemegdan, Stari Grad, Beograd, Srbija

1.000€ /mesečno

50 €/m²

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

20 m²

Struktura

1.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
1.0
Cena
1.000€ /mesečno
Površina
20 m² (50 €/m²)
Sprat
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
26.04.2024
ID
1001781

Opis

Izdaje se poslovni prostor po Coworking sistemu u poslovnom prostoru Kalemegdan Business Center. Kancelarija je u potpunosti opremljena. U cenu je ukljuceno sledece: radni sto, ergonomske stolice, ormarici, kontrola pristupa, stakleni zidovi, bela tabla, klima po kancelariji, internet, obezbedjenje, recepcija, ciscenje, sve rezije (voda, struja, itd), klima i grejanje (svaka kancelarija ima mogućnost kontrole klime i grejanja zasebno), koriscenje u potpunosti opremljenje kuhinje (mikrotalasna, filtrirana voda, posudje, frizider...), kupatila, phone kabine, lobi deo.
Bez bilo kakvih dodatnih troskova.
U prostoru (20m od kancelarija) se nalazi i Kafeterija, aparat za pice i slatkise, stampac, sala za sastanke, mogucnost koriscenja lobi dela i na drugom spratu (super za sastanke sa klijentima), itd.
U blizini postoji slobodno prostrano nezonirano parkiraliste a preko puta zgrade se nalazi i veliki parking gde se placa dnevna karta( trenutno u fazi renoviranja i bice pusteno u rad kroz mesec/dva dana). Poslovni prostor izdaje pravno lice.

Kontakt info

Agencija Codex
Reg. posrednika br.
030
Kontakt osoba
Mirjana Popovic
Telefon 1
062172... Prikaži broj
Adresa
Makenzijeva 79/II
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine