Lux, Opremljeno, 2000m2, Voždovac

, Darvinova pošta, Voždovac, Beograd, Srbija

20.000€ /mesečno

10 €/m²

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

2000 m²

Struktura

10.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
10.0
Cena
20.000€ /mesečno
Površina
2000 m² (10 €/m²)
Sprat
Ukup. spratova
2
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
28.04.2024
ID
983628

Opis

Na izuzetnoj lokaciji na Voždovcu iznajmljuje se čitava poslovna zgrada. Smeštena u poslovnom kompleksu SBB-a, ABB-a, Telemontaže i Dunav centra čini ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Prostire se na impresivnih 2000m2, što ga čini idealnim za različite namene i delatnosti.

Poslovna zgrada nudi više od deset kancelarija, koje su opremljene i mogu biti prilagođene potrebama zakupca. Svaka od ovih kancelarija pruža udoban i funkcionalan radni prostor, koji je pogodan za individualni rad ili timsku saradnju. Dodatnu pogodnosti uključuju pet toaleta, koji su lako dostupni zaposlenima i posetiocima.

Obezbeđeno je 20 parking mesta ispred zgrade i omogućiće zaposlenima i klijentima jednostavan pristup prostoru i olakšano parkiranje.

Važno je napomenuti da se lokal izdaje od strane pravnog lica, što znači da možete očekivati profesionalan pristup i transparentne uslove zakupa. Ovo je idealna prilika da pronađete prostor koji zadovoljava sve vaše potrebe i omogućava uspešno poslovanje.

Agencijska provizija je 50%.

A whole office building is available for rent in an exceptional location in Voždovac. Situated in a business complex that includes SBB, ABB, Telemontaža, and Dunav Center, this location is extremely attractive. It covers an impressive 2000m2, making it ideal for various purposes and activities.

The office building offers more than ten offices, which are equipped and can be customized according to the tenant's needs. Each of these o

Kontakt info

Kompas Nekretnine
Reg. posrednika br.
1596
Kontakt osoba
Nikola Milovanović
Telefon 1
011765... Prikaži broj
Telefon 2
06969... Prikaži broj
Adresa
Kumodraška 144
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine