+RAKOVICA VN 1499

Rakovačka , Stari Košutnjak, Rakovica, Beograd, Srbija

3.000€ /mesečno

8 €/m²

Tip

Kuća

Površina

350 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4.0
Cena
3.000€ /mesečno
Površina
350 m² (8 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
1
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
27.04.2024
ID
1127311

Opis

Kuća može da se pogleda od 5/marta i od tad je useljiva.

Izdaje se vertikala, spratna, terasa, uknjižena, nov luks, novogradnja, garaža, parking, dvorište/bašta, podrum. Za izdavanje izuzetna troetažna kuća u Starom Košutnjaku. Kuća je smeštena u mirnoj ulici koja omogućava potpunu privatnost i miran život, a istovremeno u neposrednoj blizini svih objekata neophodnih za udoban život. Kuća je troetažna plus prizemni nivo.

Prizemni nivo: u ovom nivou smešteni su garaža, vešeraj, pomoćne prostorije i teretana. Ispred garažа, a u sklopu dvorišta nalazi se natkriveni plato koji se koristi kao parking mesto.
Prvi nivo: Ova etaža je zamišljena kao dnevni prostor i u njenom sklopu se nalazi kuhinja sa ugradnim elementima po meri, u potpunosti opremljena, trpezarija i dnevna soba. U sklopu ove etaže nalazi se i gostinski toalet i cipelarnik.

Druga etaža: velika spavaća soba, veliko kupatilo, garderober i dve terase. Na ovoj etaži nalazi se mini galerija sa koje se pruža pogled na prvu etažu. Kuća kao celina sadrži 3 spavaće soba i 1 dnevnu sobu. U kuću su ugrađeni najkvalitetniji materijali. Stepeništa i podovi su od oniksa i travertina, dok se u sobama nalazi tarket I klase. Spoljašnja ograda je izrađena od brisoleja, plastificirana i cinkovana. Kuća poseduje kamere i alarmni sistem, kamere su IPPTZ.

Garažna vrata su Hofmann i Refaflex. Zbog svoje jedinstvenosti ova kuća zadovoljava najviše standarde i pogodna je za diploma

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine