Trikovi za jedinstven enterijer

Da biste svoj enterijer učinili jedinstvenim, potrebno je da znate prave trikove koji će Vam u tome pomoći. Svoj životni prostor možete ulepšati na jednostavan način, a ovi saveti o uređenju enterijera će od jednostavnih prostorija napraviti pravi moderan i funkcionalan prostor. Ukoliko planirate preuređenje svog stana ili kuće, evo ideja za Vas.

planirate preuređenje svog stana ili kuće, evo ideja za Vas.

Dekorišite-dom-bez-trošenja-novca---10-trikova-za-osveženje-enterijera-624x416

Da biste sobi dali dubinu, poželjno je dodavanje boja ili dezena. Tako, na primer, možete koristiti dva para ukrasnih jastučića umesto jednog i tako ćete zahvaljujući kombinaciji dve vrste materijala sobu učiniti interesantnijom. Ako planirate da u trpezariju smestite kredence, neka oni budu otvoreni. Tu možete odložiti svoj poseban escajg ili dekorativne čaše i šolje i tako izbeći monotoniju potpuno zatvorenog kredenca.

download download (1)

Ako uređujete spavaću sobu, čak i ako je ona mala, nije preporučljivo da krevet bude bez ikakvih dekoracija. Nešto viši krevet sa minimalno dekorisanim uzglavljem daće utisak prostranije sobe. Kada su u pitanju boje za male sobe, poznato je da se treba odlučiti za svetle. Međutim, jedan zid u tamnoj boji može čak da doprinese stvaranju utiska veće sobe. Ako želite da budete sigurni da nećete pogrešiti sa bojom zidova, odlučite se za belu – ona je izvrsna podloga za dekorisanje enterijera.

images download (2)