Moderan enterijer – minimalisticki dnevni boravci

Minimaličtiski uređen enterijer, sa nameštajem čistih i jasnih linija, je moderan, interesantan i lak za održavanje. S obzirom na to da se većina nas susreće sa ograničenjima poput kvadrature stana i rasporeda prostorija, te one često moraju biti višenamenske, potrebna su specifična rešenja za uređenje stana ili kuće. Trend minimalizma unosi novine u uređenje enterijera i daje Vam veću mogućnost da svoj prostor uredite onako kako Vama najviše odgovara. Masivne police i ormani, koji su ranije bili jednodelni, danas se prave od više pojedinačnih segmenata koje je moguće pomerati i komponovati po sopstvenoj želji.

šenja za uređenje stana ili kuće. Trend minimalizma unosi novine u uređenje enterijera i daje Vam veću mogućnost da svoj prostor uredite onako kako Vama najviše odgovara. Masivne police i ormani, koji su ranije bili jednodelni, danas se prave od više pojedinačnih segmenata koje je moguće pomerati i komponovati po sopstvenoj želji.

dnevna-soba-01 download Porada-tv-komoda-slika4

Nekada su glavni komad nameštaja u dnevnoj sobi bili masivni regali koji su zauzimali ceo zid sobe. Zbog prevelikih dimenzija i činjenice da se sastojao iz samo jednog dela, te nije bilo mogućnosti da se pomera kada se jednom postavi, izgled ovog komada je evoluirao i prerastao u minimalistički sistem elemenata. Danas se delovi za regale kupuju odvojeno i možete ih kombinovati prema svojim željama, potrebama i prema mogućnostima koje Vam prostorija pruza. Ovi regali su mnogo praktičniji od nekadašnjih, ali su i moderni, prilagođeni savremenom životu i originalni.

download (2) images

download (1)

 

 

Trend minimalizma može se primetiti i u ponudi polica. Zidne police namenjene minimalistički i moderno uređenim prostorima su veoma popularne a izbor materijala i dezena je veliki. Police za televizore zauzimaju centralno mestu u većini domova, pa su dizajneri nameštaja s razlogom posvetili veliku pažnju baš njima. Zidne police, kao i one za televizore mogu lako postati najinteresantniji komad u prostoriji zahvaljujući neobičnim oblicima, bojama i teksturama koje su danas u ponudi. Zamenite nekadašnje nefunkcionalne police modernim, lakim elementima i osvežite prostor bez mnogo ulaganja.

moderne-neobicne-police  507eac7bada04moderna_tv_policaa5d342bd1019c25fd70ea5d8fa7260f1