Opeka u eksterijeru – Uređenje dvorišta

Opeka se može koristiti kako u enteijeru tako i u eksterijeru, a njen uticaj će svakako biti jednako lep i atraktivan. U eksterijeru se opeka uglavnom koristi za popločavanje staza, mada je takođe lep detalj i na fonatanama, stepenicama i slično – upotreba ovog materijala za uređenje ograničena je samo Vašom maštom. Uz pomoć opeke možete nezavršen deo dvorišta da pretvorite u miran kutak gde ćete smestiti baštensku garnituru ili akcentovati željene delove vrta.

ograničena je samo Vašom maštom. Uz pomoć opeke možete nezavršen deo dvorišta da pretvorite u miran kutak gde ćete smestiti baštensku garnituru ili akcentovati željene delove vrta.

cigla-dvoriste-vrt-uredjenje-1 (37)3

Popločane staze su veoma interesantne a Vašem sređenom dvorištu će dati još elegantniji izgled. S obzirom na to da su cigle veoma izdržljive, takva staza može trajati godinama, a čak i kada dođe do oštećenja, problematičnu ciglu možete lako zameniti. Bilo da se odlučite za usku ili široku stazu i bez obzira da li želite da služi samo za šetanje ili da vodi ka interesantnoj klupi za sedenje, biće jednako dobar dodatak Vašem eksterijeru.

2 1

Ove cigle se mogu naći u različitim bojama i veličinama, ali bi boju trebalo da uskladite sa onom koja se nalazi na Vašoj kući i sa šemom boja koja se može videti u dvorištu. Zbog izdržljivosti i dugotrajnosti boje, opeka je idealno rešenje za popločavanje dvorišta, a obezbediće Vam topao i elegantan otvoreni prostor. Cigla se u enterijeru odlično kombinuje sa cvećem i kamenjem, pa ćete njihovom upotrebom lako stvoriti lepo dvorište u kome ćete uzivati.

be26a056-14