Lepse kupatilo – Odabir modernih plocica

Ako planirate preuredjenje kupatila i menjate i placoce, nije na odmet da znate par trikova koji Vam mogu omguciti da kupatilo izgleda interesantnije. Uz pomoc narednih trikova mozete naglasiti kadu ili tus kabinu i uciniti da Vase kupatilo deluje modernije.

images24

ine.com/blog-images/uploads/2015/10/images24.jpeg">images24

Vertikalna pruga umesto klasicne poprecne bordure naglasice Vasu tus kabinu, ili pak umivaonik, na najlepsi moguci nacin. Za koju god se saru odlucite, u ovu prostoriju ce uneti osecaj dinamike i dace joj dodatnu energiju. Ako pak volite poprecne bordure,cak ih mozete i kombinovati sa modernim vertikalnim i na taj nacin cete postici slojevit izgled, a narocito ako podne plocite koristite i za detalj na zidu.

index21

Moze Vamse ciniti da plocice sa upadljivim dezenom ne bi trebalo da pokrivaju ceo zid, od poda do plafona. Medjutim, ako zelite da pokazete koliko ste smeli, mozete se opredeliti za takav poduhvat, ali treba pronaci jedan deo koji ce ostati potpuno beo da bi se razbila monotonija, a to moze da bude pod tus kabine. Jos jedan interesantan nacin da naglasite kadu, tus kabinu ili deo zida sa ogledalom jesu plocice u obliku heksagona, samo zapamtite da one najvise dolaze do izrazaja kada pokrivaju samo deo kupatila.

images23

Ako vise volite tradicionalna bela kupatila ali ipak zelite da necim ukrasite zidove, resenje za to je u mozaik plocicama koju mogu zauzimati vrlo malu povrsinu i na diskretan nacin ulepsati Vase kupatilo. Ovakve plocice mozete iskoristiti za pokrivanje manjeg ili veceg dela zidova, a mogu se naci i u vidu raznih oblika, manje ili vise slozenih.

twelve_large