Voždovac, Braće Jerković - Nade Naumović 51m2

Nade Naumović , Braće Jerković, Voždovac, Beograd, Srbija

89.000€

1 745 €/m²

Tip

Stan

Površina

51 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
89.000€
Površina
51 m² (1 745 €/m²)
Sprat
4
Ukup. spratova
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
26.04.2024
ID
998528

Opis

1.5, 51m2 (terasa i lođa), 4/4, CG, interfon, internet, ktv, video nadzor, podrum

Ulica Nade Naumović zauzima centralni deo naselja Braće Jerković. Miran kraj grada na opštini Voždovac sa puno parkova i zelenih površina prepoznatljiv je po nižim stambenim zgradama. Pokrivenost uslužnom, obrazovnom i rekreativnom infrastrukturom, kao i dobrom saobraćajnom vezom čini ovu lokaciju sve traženijim za kupovinu nepokretnosti.

U prilici smo da Vam ponudimo odličan, izuzetno komforan jednoiposoban stan na četvrtom ujedno i poslednjem spratu održavane i uredne zgrade bez lifta, na samo 300m od tržnog centra Stadion. Iako je na poslednjem spratu nema nikakvih problema sa krovom jer ga gradsko stambeno održava, a u stanu nije ni toplo zbog dobre i kvalitetne izolacije. Sam stan je dvostrano orijentisan, lepo osvetljen tokom celog dana i bez buke. Raspored prostorija je pravi primer stare škole arhitekture kada su finkcionalnost i komfor bili prioritet. Iz centralon pozicioniranog predsoblja se ulazi u sve prostorije. U održavanom je stanju te budućem kupcu pruža mogućnost da kroz sređivanje u potpunosti izvuče maksimum iz postojećeg prostora i da ga potpuno prilagodi sopstvenim potrebama. Ispred zgrade je gradski parking sa dosta parking mesta. Grejanje je centralo a takođe ima i pripadajući podrum.

Obzirom na lokaciju, ova nepokretnost je prava prilika za klijente koji traže kvalitetan, funkcionalan stan nadomak centra, idealan za život ili k

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine