54m2 – Medaković Padina – Beograd

, Medaković padina, Voždovac, Beograd, Srbija

79.900€

1 479 €/m²

Tip

Stan

Površina

54 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
79.900€
Površina
54 m² (1 479 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Grejanje
Gas
Nameštenost
Prazan
Uknjižen
Da
Ažuriran
30.04.2024
ID
1165863

Opis

Predstavljamo vam izuzetnu priliku za kupovinu dvosobnog stana u naselju Medaković Padina, savršenog za one koji traže mir i privatnost uz sve prednosti gradskog života. Stan se prostire na 54m2 i nalazi se u prizemlju, što ga čini idealnim za porodice, starije osobe, kao i za sve one koji cene laku dostupnost i komfor bez potrebe za korišćenjem stepeništa ili lifta.

Jedna od posebnih karakteristika ovog stana je pripadajuće dvorište, koje pruža dodatni prostor za uživanje na otvorenom i mogućnost za kreiranje sopstvene zelene oaze. Dvorište je opremljeno potrebnim elektroinstalacijama, što otvara mnoge mogućnosti za njegovo uređenje i korišćenje, bilo da je reč o večernjem opuštanju, druženju sa prijateljima ili igri sa decom.

Stan se greje na gas, što je ekonomično rešenje koje omogućava kontrolu potrošnje i veći komfor tokom hladnih dana. Po svojoj strukturi, stan je dvosoban i pruža funkcionalan raspored prostorija, optimalno iskorišćen prostor i dovoljno dnevne svetlosti.

Nalazi se u mirnom delu naselja Medaković Padina, okružen je zelenilom i blizinom svih neophodnih sadržaja za udoban život – trgovina, škola, parkova i javnog prevoza. Ovo čini stan idealnim kako za mlade porodice, tako i za sve one koji traže mirnu luku u urbanom okruženju.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete vlasnik stana koji nudi kombinaciju komfora, privatnosti i dostupnosti. Za više informacija ili zakazivanje posete, slobodno

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine