Voždovac, Lekino brdo - Veselina Masleše 54m2

Veselina Masleše , Lekino Brdo, Voždovac, Beograd, Srbija

150.000€

2 777 €/m²

Tip

Stan

Površina

54 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
150.000€
Površina
54 m² (2 777 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
5
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
28.05.2024
ID
1184836

Opis

2.0, 54m2(terasa), 5/5, lift, inverter klima, interfon, internet, ktv

Lekino ili Pašino brdo je smešteno između Vračara i Dušanovca, na samo par kilometara od centra grada. Teritorijalno je podeljeno između opština Voždovac i Vračar. Zbog svog položaja i kompletno razvijene infrastrukture, vrlo je tražena lokacija za stanovanje. Kratka jednosmerna ulica Veselina Masleše, u kojoj se nepokretnost nalazi, pripada opštini Voždovac i proteže se paralelno sa ulicom Gospodara Vučića, između ulica Kruševačke i Belimarkovićeve.

U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvosobni stan na poslednjem spratu petospratnice sa liftom izgrađene 2020. godine. Zgrada je vrlo kvalitetno zidana i odlično održavana, pa je kao nova spolja i unutra. Stan je dvostrano orijentisan, a iz raspoložive kvadrature je izvučen maksimum. Dnevni boravak je objedinjen sa trpezarijskim delom i kuhinjom, blago odvojenim pultom. Vrlo je svetao, sa lepom terasom sa koje se pruža širok i otvoren pogled ka Vračaru i Hramu Svetog Save. Stan je u perfektnom stanju pa dodatna ulaganja nisu neophodna. Prodaje se kompletno i kvalitetno namešten i opremeljn. Grejanje je na struju sa dve inverter klime, smeštene u dnevnom boravku i spavaćoj sobi.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan bez ulaganja, za život ili kao investiciju za izdavanje, na veoma traženoj i infrastrukturno razvijenoj lokaciji.

Od prostorija: hodnik, dnevno-trpezar

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine