SAVSKI VENAC DEDINJE 88m2 , L , 559000e

Koste Racina , Dedinje, Savski Venac, Beograd, Srbija

559.000€

6 352 €/m²

Tip

Stan

Površina

88 m²

Struktura

3

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
559.000€
Površina
88 m² (6 352 €/m²)
Sprat
1
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
27.04.2024
ID
1140007

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Dedinje, Koste Racina, 3.0, 88.36 m2 sa lodjom, I od III sprata, toplotne pumpe, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, upotrebna dozvola (zgrada je predata na knjizenje), parking mesto u garazi u ceni stana, novogradnja iz 2021. godine.

IZUZETNO LUKSUZAN STAN SA GARAZNIM MESTOM!

U objektu modernog dizajna nalazi se komforan 3.0 stan izgradjen po visokim standardima: smart kontrola objekta, video nadzor, visoka energetska efikasnost objekta i stanova, luksuzan kvalitet izrade i opreme, elektricni besumni lift, otapanje leda i snega na prilazima, direktan ulaz u prostornu garazu. Stanarima su na raspolaganju bazen, fitnes i spa centar.

Stan je po strukturi 3.0, modernog je enterijera sa velikim staklenim povrsinama, funkcionalnog rasporeda, sa odvojenim spavacim blokom. Brodski pod velikih dimenzija klase Selekt, granitna keramika i sanitarije I klase, alu-drvo spoljasna stolarija sa elektro podesivim roletnama. U stanu je podno-zidno grejanje i hladjenje sa digitalnom kontrolom temperature u svakoj prostoriji. Ventilacija svih prostorija se vrsi preko centralnog, necujnog sistema sa integrisanim filterima protiv prasine i alergena.

Prostorije: ulazni antre sa garderoberom, dnevni boravak sa izlaskom na prostranu lodju, kuhinja - open space sa trpezarijom (takodje izlaze na lodju), dve spavace sobe i dva kupatila.

Stan se prodaje namesten. Kuhinja, ugradni plakari, bela tehnika i namestaj su ur

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine