Palilula, Botanička bašta - Šajkaška 65m2

Šajkaška , Centar (Palilula), Palilula, Beograd, Srbija

210.000€

3 230 €/m²

Tip

Stan

Površina

65 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
210.000€
Površina
65 m² (3 230 €/m²)
Sprat
9
Ukup. spratova
10
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Da
Ažuriran
27.04.2024
ID
1160433

Opis

2.0, 65m2(terasa), 9/10, lift, CG, klima, internet, interfon, ktv.

Gradski deo opštine Palilula se smatra izuzetno atraktivnom lokacijom jer je povezan sa svim gradskim destinacijama, a sam se odlikuje odličnom infrastrukturom. Šajkaška ulica je oivičena Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Vojvode Dobrnjca i Poenkareovom ulicom. U neposrednoj blizini je Botanička bašta, osnovna škola, park i Skadarlija.

U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na devetom spratu od deset dobro održavane stambene zgrade sa liftom. Lokacijski sama zgrada je u neposrednoj blizini osnovne škole i parka. Sam stan je svetao, jednostrano orijentisan, sunčan, funkcionalnog rasporeda, komotnih prostorija, sa predivnim panoramskim pogledom ka Dunavu. Zbog spratne visine uticaj gradske buke je neutralisan u potpunosti. Kompletno, detaljno i kvalitetno je renoviran pa na zahteva dalja ulaganja. Ugrađeni su novi prozori (alu-drvo), nova kuhinja, kupatilo, stolarija, spušteni plafoni, ambijentu u stanu doprinosi dobro dizajnirana konvencionalna i ambijentalna LED rasveta. Ukras stana je terasa koja se prostire celom dužinom stana, idealna za uživanje po lepom vremenu. Prodaje se kompletno namešten sa svim elektronskim uređajima.
Stan je izdat krajem januara na godinu dana. Potencijalni novi vlasnik ima mogućnost da preuzme ugovor o izdavanju (650€ mesečno) ili bi se ugovor po želji kupca mogao i raskinuti.
Zbog svojih karakteristika i položaj

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine