IZDAJE se namešten stan u Mirijevu 28m², 1,5soban, 12 meseci, novogradnja

Matičanska 16 , Mirijevo II, Zvezdara, Beograd, Srbija

250€ /mesečno

8 €/m²

Tip

Stan

Površina

28 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
250€ /mesečno
Površina
28 m² (8 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
3
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Ne
Garaža
Ne
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Uknjižen
Ne
Ažuriran
05.02.2024
ID
1117837

Opis

IZDAJE se odmah useljiva garsonjera u novogradnji na Mirijevu, isključivo na duži vremenski period, smeštena u mirnom kraju okružena zelenilom i privatnim kućama.
Stan se nalazi u prizemlju trospratne zgrade u visini ulice, nije ukopan ima sopstveno parking mestom.
Posebna pogodnost je ta što je prostor maksimalno kvalitetno i kreativno iskorišćen jer ukupna korisna površina stana iznosi 28m² i po toj kvadraturi vodi se kao garsonjera dok je po svojoj strukturi 1, 5 soban što ga čini odličnim za one koji preferiraju kompaktnost i praktičnost.
Idealanan za pojedince, studente, parove koji traže mirno mesto za život. Takođe je dobro rešenje za one koji vole tišinu i život u manjim prostorima, ali ne žele da se odreknu komfora i udobnosti.
Lokacija je izuzetno povoljna, s obzirom na blizinu nekoliko autobuskih linija koje omogućavaju lako i brzo povezivanje sa ostalim delovima grada.
Ono što ovu nekretninu čini još atraktivnijom jeste njena blizina Zvezdarske šume, koja pruža prelepe prirodne staze za šetanje, trčanje ili rekreaciju. Ovo je posebno važno za ljubitelje prirode koji žele da se udalje od gradske gužve i provedu vreme u mirnom okruženju a kao kontrast svemu tome u izuzetnoj blizini su Bulevar Kralja Aleksandra, Ustanička ulica, Cvetkova pijaca.
Ako tražite dobar spoj komfora, mira, blizine svih bitnih sadržaja i prirode, ovaj jednoiposoban stan je idealan izbor za vas.

Kontakt info

Kontakt osoba
Boba Tošić
Telefon 1
+ 38160090... Prikaži broj
Telefon 2
+ 3826851... Prikaži broj
Adresa
Matičanska
Mirijevo
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine