+STARI GRAD VN 1869

Venizelosova , Dorćol, Stari Grad, Beograd, Srbija

950€ /mesečno

27 €/m²

Tip

Stan

Površina

35 m²

Struktura

1.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.0
Cena
950€ /mesečno
Površina
35 m² (27 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
12
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
05.05.2024
ID
1173314

Opis

Izdaje se luksuzan, potpuno nov jednosoban apartman površine 35 m2, sa odvojenim spavacim delom u okviru ekskluzivnog kompleksa Novi Dorćol.

Osmišljen i opremljen prema najvišim standardima u saradnji sa iskusnim arhitektom. Sa korišćenjem najnovije tehnologije i vrhunskih materijala, pruža visok nivo udobnosti i luksuza. Moderne kuhinjske i kupatilske aparature, elegantni podovi i vrhunski nameštaj su sastavni deo ove ponude. U okviru kompleksa postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta od 13 m2 na drugom nivou, omogućavajući direktni pristup iz garaže do samog stana. Cena garažnog mesta je 150 evra.

Stan je orijentisan ka severoistoku. Smešten je u samom srcu starog grada, samo desetak minuta hoda od Trga republike, dok su popularne lokacije poput Skadarlije, Bajlonijeve pijace i Botaničke bašte udaljene samo nekoliko minuta.

Nalazi se na prvom spratu zgrade, koja ima recepciju i 24-satno obezbeđenje. Stan je opremljen centralnim grejanjem sa kalorimetrima, mermerom i keramikom, visokim plafonima od 2.8m, troslojnim parketom visokog kvaliteta, aluminijumskim roletnama, centralnim klima uređajem i podnim grejanjem u kupatilu. Mašina za pranje i sušenje veša se nalazi u zasebnoj prostoriji.

Stan ima pametni sistem za domaćinstvo sa mogućnošću daljinskog upravljanja putem mobilne aplikacije.

U sklopu kompleksa Novi Dorćol dostupni su dodatni sadržaji poput bazena, saune i teretane, uz posebne pogodnosti za stanare. Takođe, u ok

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine