Uredjenje enterijera – kako jeftino preurediti kuhinju

Preuredjenje kuhinje moze biti jako skup poduhvat, narocito ako je u pitanju kuhinja koja je funkcionalna i zelite da je samo malo osvezite. Kada se nadjete u takvoj situaciji, trebalo bi da znate par trikova koji ce Vam omoguciti mini renoviranje a pritom ce kuhinja izgledati skuplje i elegantnije nego ranije. Pogledajte par ideja za jeftino i brzo preuredjenje kuhinje.

je nego ranije. Pogledajte par ideja za jeftino i brzo preuredjenje kuhinje.

Rusticni-lusteri

Vec je poznato da osvetljenje mnogo utice na atmosferu u prostoriji pa ne cudi da promena lustera ili plafonjere moze da promeni celokupan izgled kuhinje. Lusteri se odlicno slazu sa vecinom stilova u uredjenju enterijera a tako cete i znacajno ulepsati centralni deo kuhinje.

index

Detalj koji mozete brzo promeniti i uciniti da kuhinja izgleda potpuno promenjeno bez renoviranja jeste da zamenite vratanca na kredencima. Dovoljno je cak da ih samo prefarbate. Preporucljivo je da odaberete neku jarku boju, narocito ako su vratanca bila u nekoj neutralnoj nijansi, i cela prostorija ce odmah delovati luksuznije. Pored toga, ako imate kredence bez vrata, prefarbajte njihovu unutrasnjost kako biste ucinili da izgledaju novo i sveze i to ce sigurno pozitivno delovati na izgled Vase kuhinje.

54416d57-dcdc-48fd-b8ae-3fc0b0765237-62495-36-630x0

Stari tanjiri koje ste sacuvali mogu Vam odlicno posluziti za veoma atraktivnu dekoraciju na zidovima. Mozete ih okaciti simetricno ili bez ikakvog posebnog rasporeda i napraviti interesantan kolaz. Tanjiri, solje ili dzezve sa intesantnim dezenom su posebno korisni ako Vam je kuhinja potpuno bela i potrebno Vam je nesto sto ce je uciniti malo manje monotonom.

a70a88eeea9a69267849a01c8fe50a38

Jos jedan jednosavan nacin za osvezenje izgleda kuhinje bez posebnog truda jeste da promenite tepih. Izbor je izuzetno veliki pa cete lako naci neki koji Vam se dopada ali se razlikuje od prethodnog tako da ta promena bude lako uocljiva.

2504857_original