Unesite svezinu u Vas dom uz pomoc sobnih biljaka

Kada želite da u Vaš stan ili kuću unesete vedrinu, najjednostavniji i najbrži način za to jeste da prostor obogatite sobnim biljkama. One će doneti novu pozitivnu energiju a dom učiniti prisnijim i prirodnijim. Biljke su važan element u savremenom dizajnu a u prostor unose život i zelenilo.

ilo.

86947f61-0cb1-4276-9482-43ca220db7d8
Da svom domu dodate lepotu, odaberite sobne biljke koje Vam se dopadaju I koje će odražavati Vašu ličnost. Međutim, u raspoređivanju sobnih biljaka mora postojati dekorativna šema. Verovali ili ne, i za to postoje pravila – sobne biljke treba razmeštati tako da postanu integralni deo celine prostora. Takođe, treba voditi računa o odnosu veličine i broja biljaka i veličine sobe – što veća soba, to više biljaka. Za male prostorije odaberite manje biljke sa interesantnim teksturama.

Sobno-zelenilo Sobne-biljke-kojima-ne-treba-puno-njege
Ako želite da Vaše biljke posebno dođu do izražaja, stavite ih pored jednostavne pozadine. Možete ih čak koristiti i kao paravan, a za to su najprikladnije velike lisnate biljke. Neka Vaš izbor biljke i saksije bude u skladu sa Vašim enterijerom; lošim izborom biljke možete pokvariti estetski utisak prostorije.

kako-spreciti-truljenje-sobnog-bilja-zimi (4)12633_stock-photo-plant-in-a-living-room-shutterstock_12762265_if