Kako jeftino osveziti kuhinju

Renoviranje kuhinje je cesto vrlo skup poduhvat, ali s obzirom na to da se u toj prostoriji provodi dosta vremena, sigurno je da ste nekad pozeleli da nesto promenite u ucinite svoju kuhinju interesantnijom. Ako niste sigurni kako da svoju funkcionalnu kuhinju brzo i jeftino osvezite, ovih par saveta ce Vam biti od velike koristi.

veta ce Vam biti od velike koristi.

unique-home-ideas-with-Open-shelving-in-a-bright-kitchen

Zamena starog lustera ili plafonjere mogu mnogo uciniti za atmosferu – dobicete drugacije osvetljenje i vrlo zanimljiv nov centralni deo prostorije. Podjednako interesantan a mozda cak i upecatljiviji utisak ostavice promena ili cak samo prefarbavanje vrata na kredencima. Jarka, upadljiva boja odavace utisak luksuza i tako Vas trud nece proci nezapazeno.

Rasveta-u-kuhinji-505x336

Zidove mozete ukrasiti starim rasparanim tanjirima sa interesantnom sarom koje mozete zakaziti po odredjenom rasporedu ili potpuno nepravilno, kako god se Vama vise dopada. Velike, interesantne slike se vise ne kace iskljucivo u dnevnoj sobi – pronadjite sliku velikog formata, i lako cete postici dramatican efekat.

kitchen-decoration-nook-with-art