Jeftini trikovi za luksuzan dom

Bilo da ne želite da potpuno preuredite stan, ali biste nešto da promenite, ili ste u procesu renoviranja, i želite da u svoj dom unesete dašak luksuza, tu je par saveta koji Vam u tome mogu pomoći. Uz ove korisne savete, za luksuzniji izgled enterijera Vam neće biti potrebno mnogo novca. Evo kako da uz minimalna ulaganja stvorite željenu atmosferu.

vo kako da uz minimalna ulaganja stvorite željenu atmosferu.

dame-i-haljine-triptih-3-uramljene-slike~193598download (1)

Triptih lako može svaku prostoriju da učini interesantnom i elegantnom. Premda ovakvo umetničko delo može biti jako skupo, uz malo truda ga možete i sami napraviti. Pronađite sliku koja Vam se dopada, odštampajte je u velikom formatu, isecite na tri dela i uramite.

download

Da bi vaš dom delovao otmenije, izbegavajte pretrpavanje polica sitnicama i pridržavajte se minimalizma. Poneka knjiga ili vaza je sve što Vam je potrebno, a kako biste policama i celom prostoru dali lični pečat, odlučite se za predmete različitih dimenzija.

images 13899975506

Za niskobudžetno preuređenje spavaće sobe je dovoljno da prekrečite samo jedan zid. Opredelite se za tamniju boju od ostalih zidova kako biste postigli efekat prefinjenosti i ostvarili udoban i topao ambijent.  Posebnu notu luksuza lako ćete postići upotrebom neutralne boje pri uređenju enterijera a dramu i teksturu unesite kroz dodatke u jarkim bojama.

images (1) download (2)