Jedinstven enterijer – Neobicni podovi za Vas dom

Za potpuni preobrazaj stana ili kuce cesto nije potrebno uraditi kompletno preuredjenje. Dovoljno je da promenite podne obloge – promena ce biti upecatljiva i stvoricete drugaciju atmosferu. Podovi drasticno menjaju utisak o prostoriji i zato cete samo njihovom zamenom napraviti drasticnu promenu svog enterijera. Ako nekada budete pozeleli da osvezite svoj enterijer promenom podova, evo koji su one vrste kojima cete postici najupecatljiviju promenu.

romenu svog enterijera. Ako nekada budete pozeleli da osvezite svoj enterijer promenom podova, evo koji su one vrste kojima cete postici najupecatljiviju promenu.

log-end-flooring-houzz pebble-flooring-high-resistance-49730-4842277

Akvamarin laminat se odlicno uklapa sa belim zidovima i pravi je izbor ako zelite da stvorite opustajucu atmosferu. Osim toga,ovakav pod se dobro slaze i sa tamnim zidovima kao dopuna vintidz stilu uredjenja. Ako zelite da u svom domu stvorite prirodan i umirujuci ambijent, parket od cepanica je pravi pod za Vas. Odlicno se uklapa u prostorije koje imaju dosat prozora i obogacene  su sa dosta stakala i ogledala. Osim sto se odlicno slaze sa svim bojama zidova, ovaj pod je ekoloski i lako se cisti.

lees-floor-2

Ako ste poseban ljubitelj opremanja enterijera tako da su elementi prirode sto vise prisutni, pod od sljunka je jos jedan interesantan izbor. Betonirani kamen i sljunak se najbolje uklapaju u kupatilu, ali su podjednako interesantni i u kuhinji ili hodniku.

modern-bathroom