Elastični dekorativni plafoni – idealno rešenje za svaki enterijer

Cilj uređenja svakog stana ili kuće jeste stvoriti prijatnu i udobnu atmosferu, a najvažniji element tom prilikom nije veličina doma, već ambijent koji se stvara pravilnim odabirom nameštaja i drugih dodataka koji prostoru daju Vaš lični pečat. Pored toga, za stvaranje prave atmosfere je bitno i rešenje koje odaberete za Vaše plafone. Jedno od najoriginalnijih ideja za plafone jesu elastični dekorativni plafoni koji se prilagođavaju svim tipovima enterijera, ali mogu i uspešno da prikriju nepravilnosti, poput pukotina ili fleka.

bitno i rešenje koje odaberete za Vaše plafone. Jedno od najoriginalnijih ideja za plafone jesu elastični dekorativni plafoni koji se prilagođavaju svim tipovima enterijera, ali mogu i uspešno da prikriju nepravilnosti, poput pukotina ili fleka.

Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju 665x317 Montaža elastičnih dekorativnih plafona  665x317

Elastični dekorativni plafoni su odlično rešenje za razne vrste enterijera, od luksuznih i otmenih, preko modernih, pa sve do jednostavnih prostora. Ako želite da postigete otmen ambijent, ovi plafoni predstavljaju pravi način da ceo enterijer uredite u tom stilu. Oni doprinose osećaju da ste na pravom dvoru. Ipak, malo ljudi ima tu mogućnost da ceo dom uredi u tako luksuznom stilu, ali i oni koji vole moderne prostore mogu naći dezen elastičnih dekorativnih plafona po svom ukusu.

Elastični-dekorativni-plafoni-stigli-u-Srbiju-g-3 Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju g3 (2)

Pored velikog izbora dezena, montaža elastičnih dekorativnih plafona se završava za samo 24 časa. Još jedna velika prednost ovih plafona jeste što uz pomoć njih možete prikriti razne nedostatke i probleme, što je i jedan od najvažnjih faktora pri izboru. Oni su potpuno ravnomerni i otporni na deformacije, a ne zahtevaju ni farbanje. Dokaz kvaliteta dekorativnih plafona jeste garancija od 10 godina.

Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju g3 (1) Elastični dekorativni plafoni stigli u Srbiju g2 (2)