3.0 stan, Vardarska

Vardarska, Centar, Medijana, Niš, Srbija

108.700€

1 598 €/m²

Tip

Stan

Površina

68 m²

Struktura

3

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
108.700€
Površina
68 m² (1 598 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
5
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Parking
Da
Ažuriran
24.04.2024
ID
785127

Opis

Na prodaju odličan, kompletno renoviran stan u Vardarskoj ulici blizu pravnog i ekonomskog fakulteta. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji pogodnoj za porodično stanovanje i izdavanje. U blizini su OŠ, vrtić, brojni marketi, autobusko stajalište, Trg Kralja Aleksandra kao i šetačka zona, udaljena svega 200m. Po strukturi je trosoban, površine 68m2, sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog kupatila, dnevne sobe sa trpezarijom i izlazom na terasu sa pogledom na dvorište, izdvojene kuhinje, dve spavaće sobe i još jedne manje zastakljene lođe. Nalazi se na drugom spratu u kvalitetnoj zgradi starije gradnje bez lifta.
Stan je jako lep, kompletno adaptiran. Nova pvc spoljna stolarija sa roletnama, prvoklasna keramika u kupatilu i kuhinji, promenjena je kompletna elektro i vodovodna instalacija, novi radijatori u svim prostorijama. Stan je klimatizovan i sa centralnim grejanjem koje je trenutno isključeno, uz mogućnost ponovnog priključenja. Na podovima je kvalitetan parket. Uz stan ide osnovni nameštaj, bela tehnika i pripadajući podrum.
Prodaje se sa kompletnim izuzetno kvalitetnim nameštajem. U postupku je uknjiženja, postoji mogućnost kupovine putem kredita nakon upisa stana. Topla preporuka naše agencije!
Ovo je samo deo naše ponude, ovaj kao i druge stanove sa većim brojem fotografija možete pogledati na našem sajtu.

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine