Vračar, Krunski venac - Beogradska

Beogradska, Krunski venac, Vračar, Beograd, Srbija

170.000€

4 473 €/m²

Tip

Stan

Površina

38 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
170.000€
Površina
38 m² (4 473 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
5
Grejanje
Električno
Uknjižen
Da
Ažuriran
29.03.2024
ID
820873

Opis

2.0, mereno 50m2 (uknjiženo 38m2), plus 9m2 mini garsonjera, 2/5, TA, klima, interfon, internet, ktv

Beogradska ulica spaja trg Slavija sa Bulevarom kralja Aleksandra. Nalazi se u srcu opštine Vračar i jedna je od saobraćajnih arterija Beograda. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigurna investicija.

U prilici smo da Vam ponudimo dvosobu nepokretnost na drugom spratu održavane petospratne zgrade bez lifta, zidane sredinom dvadesetih godina prošlog veka, u delu ulice između Njegoševe i Krunske. Stan je kompletno, vrlo kvalitetno, estetski i funkcionalno renoviran, pa ne zahteva dodatna ulaganja. Sve prostorije su funkcionalno raspoređene i sve su sa prirodnom venitilacijom. Stan je izuzetno svetao, jednostrano dvorišno orijentisan i samim tim bez buke. Bivša terasa na koju se izlazilo iz stana je pripojena grejnoj površini i pretvorena je u spavaću sobu. Grejanje je na struju, pa pruža mogućnost racionalizacije troškova. Mala garsonjera površine devet kvadrata je takođe funkcionalna i idelna za izdavanje. Vlasnik stana je razlika između knjižene i merene kvadrature stana predao za ozakonjenje.

Zbog svoje vrhunske lokacije ova nepokretnost je prava prilika za klijente koji žele stan u centru grada za život ili kao investiciju za izdavanje.

Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavća soba, kupati

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine