Voždovac, Autokomanda - Vojvode Đurovića 126m2

Vojvode Đurovića, Autokomanda, Voždovac, Beograd, Srbija

340.000€

2 698 €/m²

Tip

Stan

Površina

126 m²

Struktura

5+

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cena
340.000€
Površina
126 m² (2 698 €/m²)
Površina placa
Sprat
3
Ukup. spratova
3
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
25.04.2024
ID
741933

Opis

5.0, 126m2(terasa), 3/3, duplex, EG, interfon, internet, telefon, ktv, dva garažna mesta

Mala i mirna ulica Vojvode Đurovića nalazi se na samo par stotina metara od Autokomande i spaja ulicu Jovana Popovića sa Vojvode Skopljanca. Kraj je izuzetno miran, srce Dušanovca, infrastrukturno je kompletno pokriven, a ulicom Kumodraškom i Autokomandom je lako i brzo saobraćajno povezan sa svim delovima grada.

U prilici smo da Vam ponudimo izuzetnu petosobnu (duplex) nepokretnost koja se nalazi na trećem spratu nove lux stambene zgrade. Sam stan je luksuzno i kompletno opremljen, jednostrano orijentisan, sa pogledom na ulicu, funkcionalnog rasporeda, svetao i bez buke. Donji deo stana poseduje prostranu terasu na koju se izlazi iz dnevne sobe i sa koje se pruža predivan pogled na hram Svetog Save. Moderno je opremljen, sav nameštaj je rađen po meri i fenomenalno koncipiran za sve što je potrebno za višečlanu porodicu. Kuhinja je kompletno opremljena sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima. Stolarija je PVC, sa roletnama i plise komarnicima a krovni prozori su Velux sa roletnama (stop svetlom). U stanu nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja samo je potrebno uneti Vaše lične stvari. Stan poseduje dva garažna mesta, svakako neophodna, kao i podrumski prostor ispod ta dva garažna mesta visine 1,60m.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan moderan stan blizu centru grada.

Od prostorija :
I nivo : predsoblje

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine