Hram – Krušedolska 70kvm (ukupno 80kvm) ID#12909

Krušedolska, Hram Svetog Save, Vračar, Beograd, Srbija

295.000€

4 214 €/m²

Tip

Stan

Površina

70 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
295.000€
Površina
70 m² (4 214 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
6
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Nameštenost
Prazan
Uknjižen
Da
Ažuriran
11.04.2024
ID
731135

Opis

Pozicija Krušedolske ulice jedinstvena je i prestižna ne samo na Vračaru već i čitavom gradu. Počinje od Bulevara oslobođenja i završava se kod Katanićeve (dužine 200m) ulice, odmah ispred platoa Hrama Svetog Save, Parohijskog doma i male crkve. Obzirom da je ulica kratka sa tri stambene zgrade, samo sa jedne strane ulice (direktan pogled na Hram), vrlo retko se pojavljuju stanovi u ovoj ulici za prodaju naročito ove strukture i kvadrature.

U prilici smo da vam ponudimo prostorno odličan trosoban stan u Krušedolskoj ulici sa direktnim pogledom na park i Hram Svetog Save (kao na dlanu) sjedne strane, a sa druge strane stana na Slaviju i Beograđanku, na idealnom V spratu (od ukupno VI) u uređenom ulazu. Stan je dvostran i svetao sa terasom koja je zastakljena, u izvornom stanju, izuzetno funkcionalan rasporedom prostorija, obzirom da su pozicije mokrih čvorova u sredini pružaju savršenu upotrebu istih.
Sve u svemu izuzetno retka nepokretnost na tržištu i sama po sebi idealna za kupce koji znaju da prepoznaju pravu vrednost lokacije.

Prostorije: ulazni hodnik sa ugrađenim plakarom od poda do plafona, velika dnevna soba, spavaća soba velika, spavaća soba mala, kuhinja sa trpezarijom, veliko kupatilo sa tuš kabinom, mali mokri čvor (wc šolja i umivaonik) i velika zastakljena terasa.

Grejanje i hlađenje klima, kotao sa radijatorima u svim prostorijama (na struju), kaljeva peć na struju, ima i kamin u

Kontakt info

Angazman
Agencija
ANGAZMAN
Reg. posrednika br.
146
Kontakt osoba
Vladan Milivojević
Telefon 1
06960... Prikaži broj
Telefon 2
011319... Prikaži broj
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 116/8/50
Novi Beograd
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine