Stari grad, Zeleni venac – Brankova 208m2

Brankova, Centar, Stari Grad, Beograd, Srbija

580.000€

2 788 €/m²

Tip

Stan

Površina

208 m²

Struktura

8.0

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
8.0
Cena
580.000€
Površina
208 m² (2 788 €/m²)
Površina placa
Sprat
5
Ukup. spratova
5
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
09.04.2024
ID
728054

Opis

8.0, 208m2 plus dve terase, 5/5, triplex, EG, lift, podrum, interfon, ktv, renoviran.

Brankova ulica je smeštena u epicentru grada, nadomak Zelenog venca, Terazija, Kalemegdana i pešačke zone oko Trga republike i Knez Mihajlove ulice… Ova lokacije je kompletno infrastrukturno pokrivena i odlično povezana sa svim delvima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza.

U prilici smo da Vam ponudimo retko konfornu nepokretnost u reprezentatvinoj zgradi iz 30ih godnina prošlog veka sa liftom. Zgrada je sa raskošnim mermernim ulazom, spolja i unutra izuzetno dobro održavana i očuvana. Posledanja tri nivoa, koje zauzima ovaj stan, su nastali kvalitetno izvedenom nadogradnjom iz 1999. Konforu doprinose čak osam soba, dva kupatila, dva toaleta i dva ulaza. Biser stana je velika terasa kao stvorena za uživanje. Dvostrano je orijentisan i vrlo svetao. Zbog visine, iz stana i sa terasa se pruža lep pogled a uticaj saobraćaja je umanjen a sa dvorišne strane i kompletno neutralisan. Stan je nedavno kompletno renoviran, pa nisu neophodna ulaganja. Grejanje je etažno na struju, čime se pruža mogućnost recionalizacija troškova grejanja. Stanu pripada veliki zidani podrum.

Od prostorija: Prvi nivo – dva hodnika, stepenište, kupatilo, toalet, spavaća soba, radna soba, dnevna soba, dve terase; Drugi nivo - hodnika, stepenište, kupatilo, toalet, spavaća soba, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom; Treći nivo - stepenište, tri spavaće sobe.

Uknjižen na

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine