Voždovac, Farmaceutski fakultet - Save Jovanovića 635m2

Save Jovanovića, Farmaceutski fakultet, Voždovac, Beograd, Srbija

690.000€

1 086 €/m²

Tip

Kuća

Površina

635 m²

Struktura

5+

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cena
690.000€
Površina
635 m² (1 086 €/m²)
Površina placa
7.6
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
3
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
24.03.2024
ID
501291

Opis

17.0, 635m2(sedam terasa), četiri etaže, LUX, EG, parking, podrum, bazen, video nadzor, interfon, telefon, ktv.

Deo opštine Voždovac koji se nalazi između ulica Vojvode Stepe i Bulevara Oslobođenja je novije naselje građeno u poslednjih dvadeset godina u poleđini Farmaceutskog fakulteta. Kraj karakterističan po prijatnoj klimi i ruži vetrova.

U prilici smo da vam ponudimo odličnu kuću na svom placu od 7.6 ari, ograđenu u celosti sa dve kolske (sa daljinskm kontrolama) i jednom pešačkom kapijom, sređenim dvorištem u koji može da se parkira 6 automobila. Prostor oko kuće je pre nekoliko godina rađen štampanim betonom. Kuća je koncepski rađena da svaka etaža funkcioniše kao zasebna celina. Prodaje se sa komplet ugradnim elementima. Video nadzor sa alarmnim sistemom oko celog objekta.
Visoko prizemlje, sprat i potkrovlje zauzimaju skoro identični, zasebni četvorosobni stanovi do kojih se stiže stepeništem odrađenom u granitu sa prohromskim rukohvatima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna, svaki stan ima dva kupatila sa ugrađenim Švedskim sanitarijama Gustavsberg i italijanskom opremom, kuhinje su komplet opremljene ugradnom tehnikom vrhunskog kvaliteta, podovi hrastov parket S klase, ostala keramika italijanska. Plafoni sa ugrađenom konvencionalnom i ambijentalnom rasvetom i gipsanim radovima livenim na licu mesta, zidovi su rađeni rapimento sabola špatulatom. Kvalitetu objekta doprinose komforne terase sa kovanim gvožđem.
Prize

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine