Inspirativne ideje – uredite Vasu dnevnu sobu

Pri uređenju doma obratite posebnu pažnju na dnevnu sobu – izgled Vaše dnevne sobe svojim dizajnom govori o Vama i Vašim ukućanima. Kako se najveći deo dana provodi upravo u ovoj prostoriji, neka ona bude prilagođena svim ukućanima, ali se potrudite da ona pruži prijatnu atmosferu i udobnost i Vašim gostima. Prim tako velikom izboru nameštaja, boja i drugih detalja koji Vam stoji na raspolaganju, lako ćete pronaći ono što odgovara Vašim željama i interesovanjima.

i udobnost i Vašim gostima. Prim tako velikom izboru nameštaja, boja i drugih detalja koji Vam stoji na raspolaganju, lako ćete pronaći ono što odgovara Vašim željama i interesovanjima.

images  9090_namestaj_iff


Posebno obratite pažnju na boju zidova u Vašem dnevnom boravku. Boje u enterijeru utiču na raspoloženje, ali ih treba i uskladiti i sa veličinom prostorije. Ako se dvoumite, opredelite se za svetle boje. Premda one tamne mogu prostor učiniti ušuškanim, takođe ga mogu i vizuelno smanjiti. Zato birajte svetlije nijanse koje će sobu učiniti prostranijom i veselijom.

AA006019 139677
Ako je televizor centralna tačka u Vašem domu, posvetite pažnju delu sobe u kome će on stajati. Opredelite se za moderne komode i viseće elemente koji će sobi dati posebnu dozu elegancije. Kombinujte zatvorene i otvorene police ili boje da biste dobili upravo ono što ste zamislili. Za ukupni utisak, odaberite interesantne detalje za otvorene police.

polica-za-TV-3 polica-za-televizor-8 enterijer2 dnevna-soba-ideje-uredjenja
Odabir cveća je poslednji potez u uređenju dnevne sobe. Bilo da su to male ili velike sobne biljke, one će Vašoj dnevnoj sobi dati posebnu dozu prijatnosti i svežine. Velike biljke stavite u ugao sobe a one male grupišite. Zdrave i zelene biljke prijatno utiču na ukućane i goste, pa se potudite da im nađete odgovarajuće mesto.

sp  soba 3 Picture261 6895_biljke_iff